Καλώς ήρθατε στο φροντιστήριο μας!
Μακρυγιάννη 129, Μοσχάτο
Τηλ. Επικοινωνίας210 4832964

Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία Μας

Εδώ και 25 χρόνια ο Φροντιστηριακός Όμιλος Ξένων Γλωσσών, Μαθά Μαυρίκου, διαγράφοντας σταθερή πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης παραμένει η πρώτη επιλογή των μαθητών της στον τομέα της εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες, το καταρτισμένο προσωπικό, τις εργασίες πάνω στη διδακτέα ύλη και την ολοκλήρωση μαθημάτων με άμεση αλληλεπίδραση σπουδαστών και καθηγητών, επενδύουμε στο μέλλον. Αποδεσμευμένοι από τις αυστηρές αυθεντίες, οι μαθητές, λειτουργούν με αυτοβουλία αναπτύσσοντας όλες τις ικανότητές τους, σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς, που είναι σε θέση να τους κατατοπίσουν σχετικά με την εκμάθηση της νέας γλώσσας που έχουν επιλέξει.

group

Με την χρήση διαδραστικού πίνακα, το μάθημα γίνεται πιο ευχάριστο ενώ υπάρχει ευελιξία στην χρήση πρόσθετου υλικού για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση του μαθητή σε κάθε μία ενότητα της διδακτέας ύλης. Η  φιλοσοφίας μας στηρίζεται στην εξατομικευμένη εκπαίδευση του κάθε μαθητή, ο οποίος έρχεται σε εμάς για να μάθει σε βάθος, με σοβαρότητα και οργάνωση.

Στο φροντιστήριο Μαθά Μαυρίκου συνδυάζουμε τη μάθηση με τη διασκέδαση. Διαδραστικά παιχνίδια, όλα διαμορφωμένα με το πρότυπο των βιβλίων και την ύλη του κάθε κεφαλαίου αλλά και οργανωμένες δράσεις, όπως οι “Μέρες Ταινίας” και το θεατρικό παιχνίδι, αποτελούν λίγες μόνο από τις δραστηριότητες που κρατούν το ενδιαφέρον των σπουδαστών μας ζωντανό, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν και κατανοούν την αγαπημένη τους γλώσσα.

Στεκόμαστε αρωγοί στην εκπλήρωση των ονείρων όλων των μικρών και μεγάλων παιδιών, κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Παρέχουμε όλα τα εφόδια και τη στήριξη ώστε να γίνουν οι σημερινοί μαθητές μας οι άξιοι συνεχιστές στο στίβο της ζωής.